Gyerekek írták


Ezen az oldalon  gyerekek véleménye  olvasató.

Köszönettel Blanka!

 

Az én problémám az volt,hogy elkezdett fájni a nyakam és szinte minden reggel fájdalomra ébredtem. Rendszeresen masszírozta az anyukám a  nyakamat,de sajnos nem segített. Ezek után elmentünk egy ortopéd orvoshoz,aki csak annyit mondott,hogy nincsen semmi bajom csak rossz a tartásom, ezért húzzam ki magamat. A nagymamám olvasott a Nők Lapjában Ternák Józsefről,így kerültem Józsi bácsihoz. Ahogy beléptünk elmondta a tudnivalókat és ezek után alaposan meg is vizsgált,egyből rájött,hogy az egyik lábam hosszabb,valamint gerincferdülésem és gerinccsavarodásom van. Már az első kezelés után sokkal jobban éreztem magam és úgy gondoltam Józsi bácsi egy igazi varázsló. Amióta hozzá járunk teljes javulást érzek és a nyakam se fáj már. Nagyon szeretek a kezelésekre járni, mert a hely is barátságos és Józsi bácsi nagyon kedves,aranyos valamint hangulatos zenék szólnak.

Hálás vagyok Józsi bácsinak és mindenkinek ajánlom ezt a módszert!

Kolossváry Blanka (12 éves) Dunakeszi.


Jelenlegi vélemények száma: 4

 

Köszönettel Rebeka

6 éves koromba derült ki hogy gerinc ferdülésem van (15.fok) azóta rendszeresen járok ortopédiára. Az ortopédus javaslatára gyógytornára és gyógyúszásra járok. 3.-os korom óta rendszeresen fűzőt viselek. Ennek elenére fokozatosan romlott a két irányú gerincferdülésem. 2017.májusába megajánloták a gerincműtétet mert az egyik görbület 43 a másik 41 fokos volt. Én nem szeretem volna gerincműtétet, ezért kerestünk valami más megoldást. 2017.agusztusában hallottunk először a Ternák módszerről szeptember óta járunk rendszeresen  Ternák Józsefhez. Már az első alkalom jelentős eredményt hozott azóta szinte teljesen elmúlt a lábfájásom, és látványosan csökkent a bordapúpom. A kezeléseknek köszönhetően valószínűleg sikerűl elkerülni a gerinc műtétet ezért nagyon hálás vagyok Józsi bácsinak!

Varga Rebeka Piroska (13 éves) Derecskéről.

 

Köszönettel Arany Lilla!

 

Óvodás korom óta kezelnek gerincferdüléssel. Most 15 éves vagyok. 3 éve tartó erős hátfájással küzdök. Eddig hosszú távon semmi sem segített.

Amióta ide járok a hátfájásom egyre jobban javul. A módszer előtt megfelelő tájékoztatást kaptam. A módszer nagyon kellemes, a hangulat mindig nagyon jó. Mindig jó zenék szólnak. De ami a legfontosabb, a fájdalmam szinte megszűnt.

 

Nagyon köszönöm a segítséget! Mindenkinek jó szívvel ajánlom ezt a módszert!

 

Arany Lilla, Budapest


 

Az én történetem, Kiss Kitti!

Az én problémám ott kezdődött, hogy elkezdett fájni a hátam mert már 3- éves koromtól 10 éve versenyszerűen  ritmikus gimnasztikázom. Ezért anyukám elvitt az ortopédiára ahol csináltak egy röntgent és azt mondták lúdtalpas vagyok csak azért fáj a hátam. Felírtak betétet amit féléven át hordtam de semmivel nem lett jobb. Aztán elmentünk a Margít kórházba egy újabb ortopéd orvoshoz aki csináltatott két MRI-t egymás után. Mind a kettő eredménye mást mutatott. Több orvos is megnézte az eredményt és mind mást-mást mondott. Az egyik azt mondta hagyjam abba a sportot, mert hàrom sérvem van másik pedig azt mondta hogy nincsen sérvem nyugodtan csinálhatom tovább. Aztán ezekkel a leletekkel bementünk a Sport kórházba, ott se tudtak segíteni. Utána elmentünk egy magán sport orvoshoz aki részletesen elmondta, hogy mi a probléma és mi is megtudtuk végre. Ő gyógytornát javasolt, jártam félévet minden héten közben itthon is csináltam a feladatokat amiket adott viszont semmit nem javult. Közben anyukám elvitt egy sport masszörhőz eleinte  kicsit jobb volt, de aztán már ez sem segített. Megprobáltunk egy  csontkovácshoz is elmenni hátha,de ez sem segített.

Egy ismerős által javasolták a Ternák módszert így kerültünk Józsi bácsihoz. Az első kezelés után sokkal jobb volt szinte már nem is fájt aztàn rendszeresen jártunk hozzá és szépen helyre tette nagyon örültünk neki, hogy ennyi idő múlva végre van valaki aki enyhítette a fájdalmamat.  Azóta hozzá járunk és nagyon szeretek Józsi bácsihoz járni nagyon kedves, vicces, aranyos és nagyon szép és gyerek barát a szoba ahol kezel. Szóval ez volt az én történetem.

 

Kiss Kitti, (13- év) Szentendre.


 

Antal Dominik!

Kisiskolás korom óta rossz a tartásom, és fáj a hátam,  a fejem is sokat fájt. Orvostól orvosig jártunk, ahol megállapították, hogy  gerincferdülésem van és csípő rotációm  az egyik lábam rövidebb ezért leakarták rögzíteni műtéttel, de anya nem engedte szerencsére. Magasított talpú cipőt is kellett viselnem de az sem segített. Ajánlás útján jutottunk el a Józsi bácsihoz. Amióta ő módszerét alkalmazza szinte 100% os javulást ért el nálam. Nem fáj a hátam jobb lett a tartásom, jól tudok aludni nincsennek fájdalmaim. Hálás vagyok neki! Kiváló szakember szeretettel ajánlom mindenkinek!

Antal Dominik , (13- év)  Üllő

Kérdése van? Küldj üzenetet!