Dr. Molnár szabolcs


Dr. Molnár Szabolcs, Ph.D. Ortopéd-traumatológus főorvos.

 

Önéletrajz
 • Ortopéd-traumatológus vagyok, aki Miskolcon nőttem fel, orvosi diplomámat Debrecenben szereztem, majd a szakképzésemet Budapesten töltöttem (2000-2007). A szakvizsga után Spanyolországban dolgoztam 5 évet (Kanári Szigetek, Pamplona és Calatayud). Szakmai tevékenységem mellett kiemelném a birkózáshoz és a sporthoz való kötődésemet; korábban versenyzőként, majd orvosként segítettem Hazám Utánpótlás Válogatottjait, Spanyolországban pedig a Spanyol Birkózó Szövetségnek dolgoztam.
 • 2012-ben tértem haza, egy sikeres PhD védés után. Jelenleg ismét Budapesten dolgozom részben állami ellátásban (Honvéd Kórház), részben magánellátásban.
 • Elhivatott vagyok a sportolók irányában, különös tekintettel a küzdősportolók sérüléseiben van nagy gyakorlatom. Emellett igyekszem alázattal végighallgatni az összetett vagy hosszú ideje „szenvedő” emberek kórtörténetét, figyelembe véve az olyan részleteket is, amelyek esetleg nem mozgásszervi eredetűek és törekszem a gondjaik rész- vagy teljes megoldására, ebbe beleértve a „gócos” jellegű problémákat vagy a reumatológiai körképeket. Tudományos tevékenységemből eredően a gerincferdülés és annak kezelése az, amiben szintén egyéni tudásom van. A fentieken kívül természetesen vállalok általános felnőtt- és gyermekortopédiai valamint traumatológiai eseteket is. Felmerülhet a fentiek alapján, ezért leírom: csecsemő ultrahangos csípőszűrésben nincs gyakorlatom és sportorvosi vizsgával sem rendelkezem. Gerinc, csípő, térd és egyéb ortopédiai panaszok gyógyításában és műtétei megoldásaiban nagy gyakorlatom van. A műtéti hátteres osztály, ahol dolgozom / operálok, a Honvéd Kórház Traumatológiai Osztályán vagy magánkórházban.
 • G1 Intézet
  Cím: 1036 Budapest Lalyos u. 74-76.
  Tel:+36/70- 601- 0088
  E-mail: szabolcsmolnardr@ortop.hu
  Rendelési napok: szombat, vasárnap
 • Köszönöm, hogy bizalmával megtisztelt. Dr. Molnár Szabolcs
Kérdése van? Küldj üzenetet!