Események


(2020. 07. 18.)

Ma egy jótékonysági napot zárhattunk az Együtt a Sérült Gyermekekért program keretében. A Támasz Debrecen Közhasznú Egyesülettel közösen az új helyemen (Mogyoródon). Több sérült gyermeknek sikerült segíteni a módszeremmel, és szebbé tenni a mai napját.

Rengeteg élménnyel gazdagodtunk. Remélem, hogy lesz még lehetőségünk több ilyen jótékonysági napot rendezni! Szeretnénk megköszönni mindenkinek, hogy eljöttek Debrecenről és környékéről. Kitartást kívánok ezeknek a családoknak és sok erőt ehhez a nem mindennapi erőfeszítéshez amit a gyermekeikért tesznek! Egy kis ízelítő képek formájában.

 


 

(2020. 07. 14)

A mai napon vendégem volt Dr. Horváth Nikoletta gyermekortopédus, a Budapest Ortopéd Klinika szakorvosa.

Az elmúlt időszakban kialakult munkakapcsolat több közös kis pácienst eredményezett. Látogatása során megfigyelhette a módszer alkalmazását és hasznos tanácsokkal látta el az odaérkező szülőket.

A jövőben többször is vendégem lesz, ezáltal tovább építhetjük a kapcsolatunkat a gyermekek javára.

A látogatása és, hogy részt vett a kezeléseken nagyon örvendetes, így közvetlenül láthatta a gyermekeken a módszer pozitív hatásait. Biztosított, hogy a jövőben szívesen látja, és segíti az általam küldött gyermekeket. A doktornő nagyszerű példát mutat a szakorvosoknak, hogy esetenként érdemes nyitni az alternatív kezelések irányába.

.